11 Şubat 2014 Salı

Eski Yetişkin Yeni Ergen

Açıp fotoğraflarına bakıyorum, tipsiz işte tipsiz, tipsiz, tipsiz! Ama o benim tipsizim olsun istiyorum, elimde değil! Aramızda hiçbir bağ yok, ama uykudan önce rüyama girsin diye onu düşünüyorum. Ben, 30'a merdiven dayamış, "ciddi" bir ilişki içindeki ben, liseli ergen gibi gece uyurken rüyama girsin diye onu düşünüyorum! Bunu yaparken kendimden utanıyorum, ama yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum!
Tamamen kontrolden çıktım. Onunla sevişmek istiyorum, gerçekleşmeyecek bir hayal olarak arzum bu. Aramızda bir şey yaşanması mümkün değil, bir ilişki sürdürmek imkansız, öyle farklı dünyaların insanlarıyız, gel gör ki günün sonunda isteğim onla sevişmek ve bunu sürekliliği olacak şekilde istiyorum!
Ses tonundan tut da, maço izlenimi veren konuşmaları, her şeyi beni çekiyor, halbuki hiç hoşlandığım tavırlar da değildir! Kendime inanamıyorum, ben ki sağda solda feminizm kokan laflar eden kendi ayakları üstünde duran kadın, bir erkeğin etrafında fır döneyim istiyorum ilk kez! - tamam itiraf ediyorum ilk kez değil, her heyecan yaşadığımda o_O - Allahım kurtar beni, bu yaşta yakışıyor mu hiç, üstelik de bir ilişkinin orta yerindeyken, başka bir erkeğe bu duyguları beslemek?
Kokusunu istiyorum, tadını merak ediyorum, dokunsa tir tir titreyecek sanki her yerim, tüm sinirlerim açık uyarılmaya, bir sözünü, bir dokunuşu, bir bakışını bekliyor boynuna atlamak için. Şeytan diyor ki öp ve git bir daha da hiç görme hayatın boyunca! Şeytana uymaktan korkuyorum, öpmekten değil ama, gidememekten korkuyorum, kalmak istemekten korkuyorum, bir de tabi reddedilmekten...
30 yaşında ben, yarı yaşımdayken kurmadığım hayaller kuruyorum!